Lavita maska za mastno kožo

Negovalna maska za obraz Lavita iz kože odstrani nečistoče in strupe, z dodatkom zelene gline pa poskrbi za uravnavanje izločanja maščobe in manjšo vidljivost obraznih por. Dodan kompleks ceramidov v koži zadržuje vlago ter tako poskrbi za njeno elastičnost in gladi drobne linije in gubice.

Za dodatno mero vlažnosti je maski dodan tudi kumarični ekstrakt, popolno zaščito pa zagotavlja aloe vera, ki nežno neguje kožo in jo dodatno nahrani.

NAVODILA ZA UPORABO

Tretma z masko za obraz lahko ponovite od dva do štirikrat tedensko (odvisno od problematike kože). Maska se nanaša na sveže očiščen in rahlo moker obraz (ob nanosu na mastno ali umazano kožo maska ne bo učinkovita). Za maksimalen učinek lahko pred uporabo pripravite tudi parno kopel, ki bo odprla vaše pore.

1. Pred nanosom maske s kože sperite vso umazanijo in ličila. Najbolje je, če obraz umijete z mlačno vodo in po potrebi uporabite blago čistilno sredstvo.
2.
Na obraz nanesite tanek sloj maske. Pri tem se izogibajte predelom okrog oči in ust.
3. Masko pustite delovati 10-15 min, nato pa jo nežno sperite z mlačno vodo. Za lažje in učinkovitejše odstranjevanje priporočamo uporabo Lavita krpice iz mikrofibre (na voljo v 5 delnem paketu za vse tipe kože.)
4. Po uporabi kožo nahranite z vlažilno kremo Lavita.

V samo štirih korakih do popolne kože!

DODATNA OPOZORILA

Maska Lavita je namenjena izključno zunanji uporabi. Pri nanosu pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru stika z očmi nemudoma izperite z mlačno vodo, v primeru nadaljnjega draženja se posvetujte z zdravnikom. Če neposredno po tretmaju na koži opazite izpuščaje ali zaznate dražeč občutek, nemudoma prenehajte z uporabo.

Masko hranite na sobni temperaturi in hranite izven dosega otrok.

14.99 

23 na zalogi