Akcija!

Lavita skincare 5 delni paket za vse tipe kože

Paket vsebuje popolnoma vse, kar potrebujete za nego vaše kože!
– vlažilna krema;
– maska za mastno kožo;
– maska za suho kožo;
– krpica iz mikrofibre za lažje odstranjevanje ličil in maske;
– čopič za preprostejši nanos maske.


Vlažilna krema: Vlažilna krema Lavita je bogata s hialuronsko kislino, ki izdatno vlaži kožo, ter karitejevim maslom, ki jo ščiti pred UV sevanjem in jo obnavlja. Z dodatkom olja grozdnih pešk učinkovito preprečuje vnetja in odlično neguje razdraženo ter občutljivo kožo. Vsebuje tudi kakavovo maslo, ki kožo globinsko nahrani in ji vrača mehkobo ter prožnost.

Z vsakodnevno uporabo Kreme Lavita boste svojo kožo oskrbeli s ključnimi hranilnimi snovmi, jo zaščitili pred obremenitvami vsakdana ter ji povrnili gladek, sijoč videz.

Maska za mastno kožo: Negovalna maska za obraz Lavita iz kože odstrani nečistoče in strupe, z dodatkom zelene gline pa poskrbi za uravnavanje izločanja maščobe in manjšo vidljivost obraznih por. Dodan kompleks ceramidov v koži zadržuje vlago ter tako poskrbi za njeno elastičnost in gladi drobne linije in gubice.

Maska za suho kožo: Maska za nego obraza Lavita kožo očisti nečistoč, z dodatkom francoske vijolične gline pa pospeši njeno prekrvavitev in jo poživi. Ob redni uporabi je koža bolj napeta in gubice vidno zmanjšane. Kompleks ceramidov poskrbi še za dodatno vlažnost in posledično poveča elastičnost kože.

Za dodatno mero vlažnosti je obema negovalnima maskama dodan tudi kumarični ekstrakt, popolno zaščito pa zagotavlja aloe vera, ki nežno neguje kožo in jo dodatno nahrani. S tem poskrbimo, da se koža ob čiščenju ne izsuši.

Redna uporaba Lavita kompleta za nego obraza bo kožo očistila nečistoč, poskrbela za optimalno vlažnost kože in zgladila drobne linije in gubice.

39.99