Lavita vlažilna krema s hialuronom

Vlažilna krema Lavita je bogata s hialuronsko kislino, ki izdatno vlaži kožo, ter karitejevim maslom, ki jo ščiti pred UV sevanjem in obnavlja. Z dodatkom olja grozdnih pešk učinkovito preprečuje vnetja in odlično neguje razdraženo ter občutljivo kožo. Vsebuje tudi kakavovo maslo, ki kožo globinsko nahrani in ji vrača mehkobo ter prožnost.

Z vsakodnevno uporabo vlažilne kreme Lavita boste svojo kožo oskrbeli s ključnimi hranilnimi snovmi, jo zaščitili pred obremenitvami vsakdana ter ji povrnili gladek, sijoč videz.

NAVODILA ZA UPORABO

Kremo uporabljajte vsak dan in jo vključite v svojo dnevno in večerno rutino nege obraza. Kožo pred uporabo kreme nekajkrat tedensko očistite še z masko za obraz Lavita. Kremo nanesite kot zadnji korak v vaši rutini in jo z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo.

*Lavita nasvet: ob nanosu vlažilne kreme Lavita si s krožnimi gibi vsak dan masirajte obraz (v smeri od vratu navzgor) in si s tem povečajte prekrvavitev obraza. S tem boste pripomogli k mlajšemu videzu kože in napeti sijoči koži.

Vlažilna krema Lavita je primerna tudi kot podlaga za ličila, saj se hitro vpija in kože ne masti.

DODATNA OPOZORILA

Krema Lavita je namenjena izključno zunanji uporabi. Pri nanosu pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru stika z očmi nemudoma izperite z mlačno vodo, v primeru nadaljnjega draženja se posvetujte z zdravnikom.

Kremo hranite na sobni temperaturi in hranite izven dosega otrok.

15.99 

18 na zalogi