Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine Kralj so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).
S spletno trgovino Kralj (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Simon Kralj s.p., Repnje 17, 1217 Vodice, davčna številka: SI88423042, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec)).
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Kralj, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Trgovino Kralj in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Trgovine Kralj.
Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Trgovine Kralj, Simon Kralj s.p, Repnje 17, 1217 Vodice

STROŠEK DOSTAVE
Cena dostave znaša 2,99€ za normalno dostavo in 3,99€ za hitro dostavo.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Dostava oz. poštnina je brezplačna po celotni Sloveniji, v kolikor se odločimo za takšno akcijo. Ta je komunicirana v pasici na vrhu strani.

DOBAVNI ROK
Blago običajno odpošljemo še isti dan oz. v dveh delovnih dneh. Pridržujemo si pravico, da blago izjemoma prispe do kupca v največ sedmih dneh.

KONTAKTI
GSM: 040 814 623
Email: marketing@lavita-cosmetics.com

Ponujamo naslednja možna plačila:
-plačilo po povzetju oz. prevzemu
-plačilo po predračunu